Herkullisilla Nocciolata-luomupähkinälevitteillä tuot Italian kesäiseen ruokapöytään

Kesä on perinteisesti herkuttelun aikaa juhlineen, piknikkeineen ja grillikesteineen. Aidon italialaisen säväyksen kesäiseen ruokapäytään tuot helposti ihastuttavilla Rigoni di Asiago Nocciolata -luomupähkinälevitteillä. Kolme erilaista levitevaihtoehtoa takaa herkuttelumahdollisuuden kaikille, myös vegaaneille.

Nocciolata-luomupähkinälevitteiden käyttömahdollisuuksia on lukuisia: tarjoile vaikkapa kesäisten muurinpohjalettujen kanssa, marja- tai hedelmäpiirakan kyljessä tai eteläeurooppalaiseen tapaan croissantin tai paahtoleivän päällä. Tuoreet marjat maistuvat ihanilta pähkinälevitteeseen dipattuina! Pähkinälevitteet sopivat mainiosti myös leivontaan; esimerkiksi kakun tai piirakan täytteiksi ja kuorrutteiksi.

Rigoni di Asiagon, italialaisen perheyrityksen, juuret yltävät aina 1920-luvun alkuun, jolloin perheen isoäiti Elisa kehitti mehiläisten hoidosta työn koko perheelle. Nykyisin kaikki yrityksen tuotteet ovat luomua. Rigoni di Asiagon tuotteita yhdistää perinteinen reseptiikka yhdistettynä nykypäivän innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, jolloin saadaan aikaan uniikkeja ja erittäin korkealaatuisia luomutuotteita.

Tuotteet eivät sisällä palmuöljyä, säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja ja ne ovat gluteenittomia. Nocciolata Luomu Maidoton Kaakao-Hasselpähkinälevite sopii myös vegaaneille.

Rigoni di Asiagon luomupähkinälevitteet löydät vaihtelevin valikoimin K-ja S-ketjujen myymälöistä kautta maan. Levitteiden, à 250 g, suositushinta on noin 5 €.

Vastaa