Magnesiumihosuihke hellii helteistä kehoa

Helteiden helliessä varsinkin kuntoilijoiden ja treenaajien kannattaa muistaa huolehtia elimistön magnesiumtasapainosta. Nordic Health´n nopeasti imeytyvät magnesiumihosuihkeet ovat käteviä käyttää ja ne kulkevat helposti mukana kesäreissuillekin.

Esimerkiksi liikunnan aiheuttama hikoilu, runsas virtsaneritys ja alkoholin käyttö lisäävät nestehukkaa ja samalla magnesiumin tarvetta. Myös stressi kuluttaa magnesiumia. Magnesiumin puute voi ilmetä esimerkiksi erilaisina lihas- ja hermosto-oireina, kuten kramppeina. Rentoutumis- ja nukahtamisvaikeuksiakin voi esiintyä.

Nordic Health´n transdermaaliset eli ihon kautta imeytyvät magnesiumihotuotteet sisältävät korkealaatuista ja puhdasta, syvältä maankuoresta louhittua Zechstein-magnesiumia. Käteviä magnesiumihosuihkeita löytyy niin lihasten kuin niveltenkin hyvinvointiin sekä myös ilta-aikaiseen käyttöön sopiva Magnesium Sleep -suihke.

Tuotteet ovat vegaanisia ja niiden pakkaukset on valmistettu kasviperäisestä muovista.

Nordic Health magnesiumihosuihkeita myyvät terveyskaupat ja Sokos-tavaratalot. Suihkeiden (a 100 ml) suositushinta on n. 20 €.

Vastaa