Taltuta turvotus ja muista myös vatsa – Tolosen täsmätuotteet kesään

Kesällä matkustellaan, nautitaan lämmöstä sekä syödään ja juodaan hyvin. Jotta kesästä voisi nauttia täysin siemauksin, kannattaa kesään varustautua miellyttävää oloa tukevilla täsmätuotteilla.

Turvotus on ikävä kesäinen ilmiö, joka kiusaa monia varsinkin helteisellä säällä, matkustaessa ja suolaisten grilliherkkujen nautiskelun jälkeen. Turvotus on yleisintä jaloissa, mutta ilmenee toisinaan myös sormissa ja kasvoilla. Tolonen SaltBalans Super on tehokas ja monipuolinen apu turvotukseen ja nesteenpoistoon. Sen mineraalikoostumus tasapainottaa elimistön elektrolyyttitasapainoa ja erityisesti magnesium helpottaa myös usein matkustaessa esiintyviä suonenvetoja ja kramppeja. Tuotteen rautamyrtti virkistää väsyneitä jalkoja, edistää jalkojen verenkiertoa ja auttaa vähentämään niiden turvotusta. Rannikkomännyn kuoriuute puolestaan sopii seisomatyötä tekeville ja lentomatkustajille.

Kesän herkuttelut ja ulkomaille suuntautuvat lomamatkat voivat laittaa vatsan koetukselle. Tolonen Maitohappobakteeri 4mrd sisältää nimensä mukaisesti 4 miljardia elävää maitohappobakteeria yhdessä kapselissa. Se sisältää myös peräti 6 eri tutkittua ja tarkoin valikoitua bakteerikantaa – erinomaisen monipuolinen yhdistelmä. Kätevän kokoinen pakkaus on helppo ottaa matkalle mukaan.

Tolosen kesään sopivat täsmätuotteet löytyvät helposti päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista kautta maan. Tolonen SaltBalans Super (100 tabl.) -tuotteen suositushinta on n. 10 € ja Tolonen Maitohappobakteerit 4mrd (45 kaps.) -tuotteen n. 13 €.

Vastaa