Vastustuskykyä kasveista

Parhaimmillaan kasvilääkintä tarkoittaa sairauksien ennaltaehkäisyä. Käytännönläheinen opas kertoo, mitä kaikkia kasveja voi käyttää elimistön ja vastustuskyvyn vahvistamiseksi, miten ne vaikuttavat ja miten niitä käytetään.

Sinikka Piipon ja Pertti Salon kirja sisältää tutkittua tietoa immuniteettia tukevista kasveista ja niiden käytöstä. Lukuisat kasvit ovat erinomaisia terveyden lähteitä helposti ulottuvillamme. Kirja tutustuttaa kehon immuunijärjestelmään ja esittelee suuren määrän kasveja, joiden avulla voimme vahvistaa vastustuskykyämme.

Mukana on niin luonnonvaraisia kasveja mm. mausteita ja yrttejä, hedelmiä, vihanneksia, sieniä ja viljakasveja.
Jokaisesta kasvista on kuva, esittely kasvin immuniteettia vahvistavista ainesosista sekä ohjeet käytöstä.

Sinikka Piippo & Pertti Salo:  
Vastustuskykyä kasveista

Ilmestyy 25.5.2023
myös e-kirjana

Kasvitieteilijä, professori Sinikka Piippo on kirjoittanut yli 300 tieteellistä ja populaaria artikkelia ja julkaisua. Suurelle yleisölle suunnattua tuotantoa ovat mm. Suomalaiset marjat, Mielen ruokaa, Elinvoimaa mausteista, Puhdasta ravintoa, Elinvoimaa puista, Villivihannekset, Suomen sammalet (yhdessä Timo Koposen kanssa) sekä Rakkauden rohdot.
Pertti Salo on biologi ja tietokirjailija, jonka aikaisempaa tuotantoa ovat mm. Koko perheen sienikirja, Pihan perinnekasvit, Metsiemme ruokasienet.
Yhdessä Salo ja Piippo ovat aiemmin julkaisseet teokset Terveyttä sienistä sekä 100 teeyrttiä luonnosta ja puutarhasta.

Vastaa