Vegaaninen ja maukas superruoka nyt täysin muovittomassa pakkauksessa!

Makrobioksen Ravintohiivahiutale on kokenut toivotun pakkausuudistuksen, kun pakkausmateriaali on vaihtunut muovittomaksi pussinsulkijaa myöten. Pakkausmateriaalin päivityksen ansiosta vähenivät hiilidioksipäästöt, fossiilisten polttoaineiden ja veden kulutus sekä mineraalivarojen käyttö.

Monen kasvissyöjän ja vegaanin suosiota nauttivat Ravintohiivahiutaleet ovat erinomainen, luonnollinen B-vitamiinien ja sinkin lähde päivittäisen ruokavalion rikastamiseksi helposti ja maukkaasti. Ne sopivat ruokavaliosta riippumatta aivan kaikille. Saccharomyces cerevisae -hiivasta hellävaraisesti valmistetuista Ravintohiivahiutaleista saa runsaasti kaikkia B-ryhmän vitamiineja niiden luontaisessa muodossa, myös erityisesti vegaaneille ja kasvispainotteisesti ruokaileville tärkeää B12-vitamiinia. Yleensä vain eläinkunnan tuotteissa esiintyvästä B12-vitamiinin saannista varsinkin vegaanien on tärkeää huolehtia.

B-vitamiineista pirteyttä ja energiaa

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka eivät varastoidu elimistöön, joten niitä tulisi saada ruokavaliosta päivittäin. B-vitamiinit vaikuttavat laaja-alaisesti kehon energia-aineenvaihduntaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen. B-ryhmän vitamiinit tukevat toistensa vaikutuksia, joten siksi ne olisikin hyvä nauttia yhdessä. Makrobios Ravintohiivahiutaleet sisältävät runsaasti ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja; B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7- ja B12-vitamiineja sekä foolihappoa. Lisäksi ne ovat hyvä proteiinien ja sinkin lähde.

Monikäyttöinen terveystuote

Kauniin kullankeltaiset ja rapeat hiutaleet ovat tunnettuja maukkaudestaan, ja moni käyttääkin niitä mielellään ruokien mausteena tuomaan paahteisuutta ja kenties hieman juustomaista, umamista makua. Vegaanikeittiöissä hiutaleita käytetään kekseliäästi esimerkiksi vegaanisten juustojen valmistuksessa. Hiutaleita voi ripotella esimerkiksi pastan, jogurtin, puuron tai salaatin joukkoon – monikäyttötuote siis parhaimmillaan. Lämpimiin ruokiin Ravintohiivahiutaleet kannattaa lisätä vasta hetkeä ennen ruokailua, jolloin niiden ravintoarvo säilyy parhaiten.

Makrobios Ravintohiivahiutaleet ovat gluteenittomia, laktoosittomia, soijattomia ja vegaanisia.

Makrobios Ravintohiivahiutaleita on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavara- ja terveystuotekaupoista kautta maan. Suositushinta niille on n. 5 €.

Vastaa